torstai 11. huhtikuuta 2019

Blogin avaaminen

Hei!

Nyt on blogi perustettu ja tänne aloitan kirjoittamaan omia ajatuksian sijoittamisesta ja sijoituksen eri vaiheista ja mahdollisesti myös hieman eri näkökulmasta, kun moni muu, jonka tavoitteena on jäädä eläkkeelle 40-vuotiaana. Itse olen aina pitänyt työnteosta ja oikestaan haluankin pysyä työmarkkinoilla mahdollisimman pitkään. Palkkatuloista on kuitenkin aina tarkoitus laittaa sivuun.

Pahoittelut siitä, että blogi voi näyttää alkuun karulta ja päivityksiä tulla satunnaisesti. Pääasia on minulla muutenkin elämässä se, että yrittää ja kokeilee uutta. Tämä on myös minulle bloggaamisessa yksi syy: kokeilla uutta. Vinkkejä otetaan vastaan muilta bloggaajilta.

Kiitos hyvin paljon, että olet eksynyt blogiini ja voit laittaa tämän sivuston välilehteen talteen.


Hakusanoja blogini löytämiseen (ei mitään käryä, pystyykö algoritmiä hyödyntämään näin?): antolainaus, asp-tili, asuntosäästö, avoimet työpaikat, eduskuntavaalit, bitcoinien louhinta, GDPR, ilmastointilaite, halvat lennot, kansalaisaloite, kesä-aika, koska talvirenkaat pitää vaihtaa, maailman suurin maa, miesten blogi, miten saada rahaa, metsä, metsäpalvelu, Oodi, osake, pääomatulovero, raha, sijoitus, suomen hankalin sana, suomen rikkain henkilö, talviaika, tuuletin, veroilmoitus, verovähennys, verovähennykset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti